Eventueel uitspelen amateur competitie 2020-2021 Plan B

11 november 2020

Beste leden, donateurs en vrijwilligers van SV Eminent Boys,

Er wordt achter de schermen druk gezocht naar een oplossing voor de lopende competitie als de corona maatregelen versoepeld worden.De KNVB heeft hier een plan B voor bedacht. Misschien hebben jullie er al over gelezen maar in het kort is dit het volgende idee.
Het ‘Plan B’ voor het amateurvoetbal
Het meest positieve scenario is een herstart van de competitie in het weekend van 16 en 17 januari 2021. In dat geval kunnen sommige competities nog volledig worden uitgespeeld dit seizoen. Hierbij komen de bekercompetities wel te vervallen en wordt er in de hele maand juni 2021 doorgespeeld. De overschrijvingstermijn verschuift dan mee met het einde van competities, van 15 juni naar 30 juni. De nacompetitie komt te vervallen voor onder andere het standaardvoetbal, waardoor voor een aantal competities de promotie/degradatieregeling aangepast moet worden. Het volledig overzicht van alle categorieën is te vinden in het volledige ‘Plan B’ (onderaan dit artikel).

Half december wordt besloten of dit scenario haalbaar is. Als dat niet het geval blijkt te zijn, dan worden de competities op een later moment hervat in een deels of volledig aangepaste vorm.

Wij hopen met zijn allen dat plan B gerealiseerd kan worden.

Met vriendelijke groet,

Het bestuur van SV Eminent Boys.

 

Categorieën